S2Mf: Corporate Finance & Transactional Services - bedrijfswaarderingen - due diligence - waardecreatie - recovery

Shares to Multiply

contact & mail


+31(0)6 51471104

S2M finance

Welkom bij S2Mf - We Share to Multiply

Wij ondersteunen ondernemingen & DGA's bij het creëren van waardevermeerdering en leveren praktische diensten (in consult of interim management) op de gebieden transactional services, corporate finance en financial management. 

Een onderneming drijft op het genereren van 'succesvolle' transakties met haar omgeving. In het dagelijkse leven ondersteunen wij ondernemingen bij de opzet, inrichting en operationalisering van een financial management structuur.

Naast day-to-day transakties, zijn er corporate transakties die van grote invloed zijn op het succes van uw onderneming. Financieringen, investeringen, fusies & overnames, koop en verkoop van (delen) van bedrijven, het continuëren of discontinuëren van aktiviteiten is voor u veelal geen dagelijkse aktiviteit. Wij leveren voor dit type transakties praktische expertise.

Wij zijn resultaat gericht en delen dat graag met u. Uw succes is ons succes. 

Actueel

Lastige tijden ...

De recessie is nog niet voorbij. Hoewel veel bedrijven weer goede zaken doen, hebben de overheden en de burger zich in grote schulden gestoken. Banken moeten nog veel reserves opbouwen, consumenten zien hun vermogen (het huis) slinken en het consumenten vertrouwen is laag. Kantoren staan leeg en financieringen zijn strak. Wij zijn niet pessimistisch, maar we zijn er nog niet!

S2M

Voor ons is delen om te vermenigvuldigen geen contradictie maar een vanzelfsprekendheid.

De basis voor succes begint bij de bereidheid en het vermogen om te delen. Succes bereikt u niet alleen, wij ook niet.