S2Mf: Corporate Finance & Transactional Services - bedrijfswaarderingen - due diligence - waardecreatie - recovery

Shares to Multiply

contact & mail


+31(0)6 51471104

S2M finance

Welkom bij S2Mf - We Share to Multiply

Wij ondersteunen ondernemingen & DGA's bij het creëren van waardevermeerdering en leveren praktische diensten (in consult of interim management) op de gebieden transactional services, corporate finance en financial management. 

Een onderneming drijft op het genereren van 'succesvolle' transakties met haar omgeving. In het dagelijkse leven ondersteunen wij ondernemingen bij de opzet, inrichting en operationalisering van een financial management structuur.

Naast day-to-day transakties, zijn er corporate transakties die van grote invloed zijn op het succes van uw onderneming. Financieringen, investeringen, fusies & overnames, koop en verkoop van (delen) van bedrijven, het stop zetten van activiteiten. Dergelijke zaken zijn voor u veelal geen dagelijkse activiteit. Hierbij kunt u onze kennis en ervaring gebruiken.

Wij zijn resultaat gericht en delen dat graag met u. Uw succes is ons succes. 

Actueel

Lastige tijden ...

De uitbraak van het Coronavirus zal enorme gevolgen hebben op de economie & maatschappij. Bedrijven - van klein tot groot - zullen enorm getroffen worden. Voor 'enige' maanden zal de overheid bijspringen met allerlei regelingen rond personeel. Daarnaast staan er andere voorzieningen voor ondernemers klaar.

Wij focussen ons op ondersteuning bij het verwerven van krediet onder de BMKB regeling en/of kredieten voor start- en scale up ondernemingen.

S2M

Voor ons is delen om te vermenigvuldigen geen contradictie maar een vanzelfsprekendheid.

De basis voor succes begint bij de bereidheid en het vermogen om te delen. Succes bereikt u niet alleen, wij ook niet.